Header widget area left

SOMEDAY WE’LL MEET AGAIN

 

Afscheid nemen in stijl, we kunnen gerust stellen dat het wel gelukt is. Twee absolute top avonden met 4 geweldige bands in twee weken tijd. Het doek is gevallen en een tijdperk is voorbij. Na afloop van The Last Blast kom je er echt werkelijk achter wat Rock4Life voor heel veel mensen betekent. De cadeautjes, de lieve woorden, de vele handen, knuffels, de vragen WAAROM?, en sommige bezoekers met de tranen in de ogen hebben een enorme indruk gemaakt. Het waren fantastische jaren die op ons een onuitwisbare indruk en herinnering hebben gemaakt. 32 evenementen en altijd zonder één wanklank en iedere keer één grote reünie. Via deze weg willen we dan nogmaals IEDEREEN bedanken die de Rock4Life avonden tot een succes hebben gemaakt. En één ding is zeker, We’ll meet again !

WE SALUTE YOU
Rock4Life, Willem, Gijs, André

 

MET DE BUS NAAR BUTTONPOP

Rock4Life regelt busvervoer vanuit Katwijk naar Buttonpop. Voor slechts €7,50 wordt je gebracht naar en gehaald van het festivalterrein. Busplaatsen kan je reserveren door een mailtje te sturen naar info@rock4life.nl of een PB via de facebookpagina Rock4Life.

Je ontvangt geen kaarten maar je reservering komt op naam te staan, dus als je bijv 4 plaatsen reserveert komt de reservering op jouw naam + 3 gasten. Kaarten voor Buttonpop moet je wel zelf even regelen.

Hierbij de info wat betreft de opstapplaatsen en vertrektijden.

  • 13.00 de Krom, voetbalveld / kinderopvang
  • vervolgens bushalte Julianalaan, bij sporthal Cleijn Duijn
  • vervolgens bushalte Zilverschoon, Zanderij

Een half uur na afloop, rond 24.00, vertrekt de bus terug naar Katwijk, zorg dat je op tijd bij de bus ben !!

Wij wensen jullie natuurlijk allemaal een fantastische en gezellige dag toe en uiteraard hopen we op prachtig weer ! En misschien overbodig om te zeggen, maar houd de bus aub schoon en netjes !

 

 

         

Bestel kaarten
21706592_1517596268301968_2061088972_o
buttonpop2019

Voorverkoop adressen

Shellstation de Jong
Kon. Julianalaan
Katwijk