Header widget area left

Verjaarsdagsactie levert ruim €7500,- op

Op 13 januari 2021 overleed onze goede vriend en trouwe bezoeker Dirk van Rijn volkomen onverwachts ten gevolge van een hersenbloeding, ook wel de Katwijkse ziekte (HCHWA-D) genoemd. Dirk werd slechts 55 jaar. Een prachtige verjaardag actie opgezet door Fleur van Rijn, een dochter van Dirk, werd door Rock4Life van harte ondersteund. Door vele vrienden, familie en bekenden werd al ruim €5000,- opgehaald. Stichting Rock4Life heeft dit bedrag afgerond naar €7500,- waarmee de actie van Fleur een geweldig eindresultaat behaalde. Het bedrag is overgemaakt aan de Vereniging HCHWA-D, Katwijkse Ziekte. Voor meer info www.hchwa-d.nl

kw ziekte2

Rock4Life schenkt Stichting Juul cheque van 1000 euro

Rock4Life heeft naast het organiseren van rockevenementen het doel om eventuele winstopbrengsten gedeeltelijk te schenken aan een goed doel. Voor de tweede keer is gekozen om een bedrag te doneren aan Stichting Juul. Stichting Juul is een bekende Katwijkse stichting in de strijd tegen kinderkanker. Stichting Juul heeft directe lijnen met het Sophia ziekenhuis in Rotterdam, geen dik betaalde directie en geen dure kantoorpanden waardoor iedere euro op de goede plek terecht komt. De cheque werd bij de Juliette Bakkenesboom overhandigt aan Otto Bakkenes van Stichting Juul. Naast Stichting Juul ontvingen ook Wilma Kromhout en Corniels van der Plas een financiële bijdrage ( 200 euro )voor het beklimmen van de Alpe d’Huez in de actie Spieren voor Spieren. Via deze weg wil Rock4Life het publiek, de sponsors en verder iedereen die deze avonden tot een succes maken hartelijk bedanken.

juul

Rock4Life doneert €1250,- aan Stichting Juul

Rock4Life heeft naast het organiseren van rockconcerten de doelstelling om eventuele winstopbrengsten aan een goed doel te schenken. Nadat eerder Stichting Opkikker een gift had gekregen heeft het bestuur dit keer gekozen voor Stichting Juul. Stichting Juul is een bekende Katwijkse organisatie ter bestrijding van kinderkanker. Rock4Life heeft veel waardering en respect voor Stichting Juul en dankzij de goed bezochte evenementen heeft de organisatie dit leuke bedrag kunnen schenken. Via deze weg wil Rock4Life nogmaals de sponsors en het in grote getale opgekomen publiek hartelijk bedanken. Op het Kattukse strand werd de cheque aan Jan Arie Bakkenes van Stichting Juul overhandigd.

Rock4Life&stJuulklein

Rock4Life schenkt €1000,- aan stichting Opkikker

Dankzij het zeer succesvol verlopen rockevenement met Action in Dc en de Katwijkse formatie Incease op 7 februari j.l.,heeft Rock4Life een gift van 1000 euro kunnen schenken aan de stichting Opkikker. Stichting Opkikker bezorgt ernstig zieke kinderen met hun gezinsleden een zogenaamde opkikkerdag.Even een dag geen doktoren of ziekenhuis, maar even lekker een dag er tussen uit, dagen die net even langer duren. Mede door het fantastische publiek en de sponsors is ons eerste evenement een groot succes geworden, en daar zijn we best wel een beetje trots op. Op de foto onze Rock4Life ‘babes’ Lisanne Kuyt en Elize Hoek en Dhr Marco van Beek van de stichting Opkikker.

goededoel1

1000 euro voor Alpe d’ HuZes

Op één dag zes de keer de Alpe d’Huez , de beroemde finishplaats van de Tour de France, op fietsen ga daar maar eens beginnen.
Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d’HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding

Op 6 juni 2012 gaan de Katwijkers Rene van der Spek en Dirk van Beelen de uitdaging aan en deze dag proberen de heren zes keer de top te halen onder het motto;

Opgeven is geen optie.

D.m.v. sponsoring en giften proberen zij een zo’n groot mogelijk bedrag bijeen te fietsen.
Rock4Life heeft respect voor deze actie en steunt deze actie daarom van harte.Tijdens de Rock4Life Tributenight op 4 febr j.l. werd er door Rene van der Spek en Dirk van Beelen gecollecteerd voor de Stichting Alpe d’HuZes.
De collecte bracht zo’n € 300,- op en Rock4Life heeft dit aangevuld tot een bedrag van € 1000,-

Rock4Life wenst Rene & Dirk heel veel succes toe, en dat de missie maar mag slagen !

alpe1